Vrijwilligers

(niet actief)

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers, studenten en stagiaires die een passie hebben voor innovatie. Je komt minimaal één dagdeel per week in de POP’HUB te staan, samen met collega-vrijwilligers, studenten en stagiaires. Je begroet de klanten, legt hen uit wat POP’HUB eigenlijk is en gaat een praatje aan. Daarnaast verzamel je de opmerkingen van bezoekers ter validatie van de producten en diensten in de POP’HUB.

Heb jij affiniteit met innovatie? Wil je graag werken in een tof team in een winkel in de stad? Wil jij je inzetten voor een maatschappelijk doel?

Neem dan contact met ons op via onderstaande knop. We zullen, na een eerste telefoongesprek, een live gesprek inplannen met een vrijwilliger van de POP’HUB. Als het van beide kanten een match is kan je direct starten!


Maak deel uit van het leukste team van Nijmegen

Ons team bestaat uit zo’n twintig enthousiaste vrijwilligers en maximaal vijftig studenten. We houden met dit team de POP’HUB draaiende, maar gezelligheid staat ook hoog in het vaandel. Zo proberen we elkaar zoveel mogelijk te zien bij events en in de winkel. We organiseren teammeetings en werken samen aan een nóg betere POP’HUB.

Doe waardevolle ervaring op met innovatie

In de POP’HUB is alle ruimte om samen met je collega’s ervaring op te doen met een heel nieuw concept. Hoe ontvang je een klant? Welke vragen werken goed? Hoe voer je nou een gesprek met iemand die je nog niet kent? Hoe presenteer je jezelf én de POP’HUB, een heel nieuw concept wat niemand nog echt kent? Een goede aanvulling op je CV dus!

Ontdek het innovatienetwerk van Nijmegen

Onze vrijwilligers, studenten en stagiairs maken kennis met het grote netwerk aan ondernemers, wetenschappers en uitvinders die zich bezig houden met innovatie in het Rijk van Nijmegen. Wie weet werkt de toevallige ontmoeting ook voor jou en kan iemand uit het netwerk je helpen aan een toekomstige stage, baan of iets heel anders.