Van Eigen Deeg

Mijn verhaal

Er was eens een klein meisje die opgroeide in een bakkerij in het land van Cuijk. ‘s Ochtends werd ze wakker van de machines uit de bakkerij, die onder haar slaapkamer was. Haar ouders beheerde diverse bakkerswinkels in de streek. Door haar omgeving tussen de deegrollers, meel en ovens ontstond haar liefde voor het vak. 

Van jongs af aan werd ze meegenomen en leerde ze de fijne kneepjes van het vak leren. Het begon met vruchtjes en chocolaatjes op de taarten leggen en al snel stond ze zelf in de winkel. Deze bakkersdochter maakte op jonge leeftijd al kennis met de essentie van bakken, kwalitatief goede producten maken. 

Hierdoor maakte zij op jonge leeftijd al de lekkerste taarten, broodjes en koeken. Haar naam is Marijntje en gebruikt haar jarenlange ervaring en kennis binnen het bakkersvak, om zelf de allerbeste koekjes te maken. 

Voor haar betekent dat de koekjes een heerlijke smaak moeten hebben. Daarnaast moeten het ambachtelijke, verantwoorde en duurzame koeken zijn. Met zo veel mogelijke biologische grondstoffen, dat zijn koekjes van eigen deeg.

De koekexpert!

Marijntje haar verhaal heeft haar gevormd tot de persoon die zij nu is. Ze is een succesvolle onderneemster en niet te vergeten een echte koekexpert. Ze kan je alles vertellen over het bakken van koeken en dit deelt ze ook graag met alle koekliefhebbers. Van choco-chip koeken tot honing amandelkoeken. Marijntje weet hoe je het beste te werk kunt gaan, wat de do’s en don’ts zijn en welke ingrediënten het beste samen gaan voor koeken. 

Voor al je vragen over koeken kan Marijntje jou helpen. In haar maandelijkse baktips kun je de expertise van Marijntje first hand ervaren en testen. Gegarandeerd dat je iedere week mee wil bakken en wil leren van de bakkunsten van Marijntje.