Tworby

Tworby zorgt dat vrijwel iedere (elektrische) tweewieler omgebouwd kan worden in een gestabiliseerde driewieler.

De Tworby is een gepatenteerde ombouwmodule, welke zorgt dat vrijwel iedere (elektrische) tweewieler omgebouwd kan worden in een gestabiliseerde driewieler. Men haalt het achterwiel uit het reguliere frame en vervangen dit wiel door de Tworby. Met deze module is het mogelijk om met de éigen fiets langer in beweging te blijven en de zelfredzaamheid, vrijheid en vitaliteit te verruimen en verbeteren. Op deze manier kunnen de gebruikers genieten van de stabiliteit van een driewieler en dus mét behoud van de eigen fiets.

De kosten van driewielers voor volwassenen zijn hoog. Het is een investering van formaat, vooral als u nog een prima fiets thuis heeft staan. Ook als u een elektrische driewielfiets zoekt, moet u rekening houden met een aardige kostenpost. De Tworby brengt daar nu verandering in. Uw eigen fiets wordt door gecertificeerde dealers binnen 5 werkdagen omgebouwd tot een driewieler. Zonder de hoge kosten, gewoon met uw eigen vertrouwde fiets.

Techniek

De Tworby is uniek omdat het gebruik maakt van twee vrijlooptandwielen/kettinkjes. Hierdoor kunnen beide achterwielen los van elkaar draaien. Deze techniek zorgt voor een stabielere wegligging, betere grip met het asfalt en zorgt dat de fiets wendbaarder is. Mede door deze techniek is de Tworby officieel goedgekeurd als medisch hulpmiddel met een Europees CE-markering.