Sit&Heat

Het idee

Sit & Heat is ontstaan vanuit het probleem van de huidige terrasverwarmers die onnodig veel energie en geld kosten. Oprichter Jorg Rijkschroeff heeft veel nagedacht over dit probleem. Hoe kun je de gebruikers van een terras verwarmen, zonder dat daarbij warmte verloren gaat aan de buitenlucht? Jorg ontdekte uiteindelijk dat een simpele oplossing de beste is: verwarmde kussens

Hoe werkt het?

Het unieke aan Sit & Heat is de combinatie van energiebesparing en meer comfort. Energie gaat niet langer verloren aan de buitenlucht, omdat gebruikers de warmte isoleren wanneer ze op het kussen zitten. Dit bespaart niet alleen energie, maar het zorgt ook voor meer comfort. Sit & Heat kussens verwarmen namelijk de torso van de gebruikers. In dit gedeelte van het lichaam zitten de organen en hierdoor ervaren gebruikers een algeheel warmtegevoel. Tevens kan iedere gebruiker afzonderlijk zijn eigen warmte bepalen, waardoor het nooit te warm of te koud is.

Doelgroep

Sit & Heat is bedoeld voor iedereen die wil genieten van het leven en de natuur. Voor mensen die graag buiten zitten, in de tuin of op het balkon. Voor horecaondernemers die hun gasten willen laten genieten van hun terras, zo lang en zo vaak mogelijk. En voor stadionbeheerders die willen dat hun bezoekers het hele jaar door lekker warm van mooie wedstrijden kunnen genieten.