Over ons


Beeld je eens in: een plek waar alle innovatieve en disruptieve producten en diensten uit jouw omgeving samenkomen. Je kan er zomaar even binnenlopen en je ontdekt elke keer weer iets nieuws. Je kan in gesprek met de bedenker van het idee en kan zelfs met een tof product naar buiten lopen. Het is een bruisende plek, waar je blik steeds gevangen wordt door een nieuwe innovatie of een product waar je meteen nieuwsgierig naar bent. Wij geloven in de kracht van de toevallige ontmoeting: je loopt zomaar even binnen en ontdekt allerlei nieuwe producten en diensten. Hierdoor kunnen onverwachte kansen ontstaan voor het publiek én de ondernemer. Het aanbod varieert, waardoor er telkens iets nieuws te vinden is wat bij jou in de omgeving ontwikkeld is.

Welkom bij POP’HUB, hosted by StartUp: een fysieke winkel op een toplocatie in het centrum van Nijmegen die innovatie presenteert, ideeën valideert en zorgt voor verbinding. Door in te zetten op de toevallige ontmoeting tussen het winkelend publiek en ondernemers, wetenschappers en uitvinders hebben we een uniek concept in handen wat te vinden is in onze stad. We streven naar serendipiteit: een waardevolle verbinding waar je in eerste instantie niet naar op zoek was.

POP’HUB is gestart naar een idee van de aanjagers van StartUp Nijmegen. Met hulp van het Ondernemersfonds Nijmegen, de Gemeente Nijmegen en het CBRE hebben we eind september 2020 onze deuren kunnen openen.

Inmiddels is de POP’HUB store in de Markenstraat gesloten maar we kijken samen met de HAN, gemeente Nijmegen en Honk1 naar een nieuwe geschikte locatie midden in het centrum van Nijmegen. We verwachten zomer 2022 weer te kunnen openen met een nieuwe fysieke plek!Presenteren

Door innovaties te presenteren ziet het winkelend publiek van het Rijk van Nijmegen welke innovaties bij ons in de regio ontwikkeld zijn. Dit maakt trots: bij ons gebeurt zoveel!

Valideren

Een gedeelte van de producten en diensten in de POP’HUB is net pas uitgevonden door een startende ondernemer. De feedback die komt vanuit het winkelend publiek is ontzettend waardevol in de validatie van hun ideeën.

Verbinden

Tot slot is het doel van de winkel om te zorgen voor verbinding. Dit kan zorgen voor nieuwe samenwerkingsverbanden, maar ook voor nieuwe klanten. .