Mobilane

Mobilane bouwt wereldwijd aan een groener en gezonder leefklimaat. Mobilane is marktleider in het duurzaam ontwikkelen en leveren van gepatenteerde innovatieve groensystemen. De

Mobilane maakt deel uit van de Darthuizer Group, een toonaangevend familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar voorop loopt op het gebied van innovatie en constant hoge kwaliteit in het milieulandschap. Voortbouwend op deze ervaring in de groene sector, werd Mobilane in 2001 opgericht.

Mobilane is al meer dan tien jaar de marktleider voor de duurzame ontwikkeling en levering van gepatenteerde, innovatieve groene systemen. Een uitgebreid netwerk van distributeurs, installateurs en agenten zorgt voor het wereldwijde bereik van deze unieke kant-en-klare groenproducten. Van Noord-Amerika tot Australië: geen enkele markt is voor het Nederlandse bedrijf onbereikbaar.

Missie


Het is onze missie om samen te werken aan een betere, gezondere leefomgeving door de innovatieve vergroeningssystemen van Mobilane te telen, te ontwikkelen en te leveren – elk met specifiek ontworpen unieke voordelen en eigenschappen. De toegevoegde waarde van natuurlijke beplanting en groen heeft een directe impact op het milieu, verbetert het klimaat, verhoogt de vastgoedwaarde en draagt ​​positief bij aan esthetiek, gezondheid en welzijn.