Knuffelmuur

Iedereen heeft wel eens gevoelens of problemen waar je lang tegenaan loopt. Vaak is het moeilijk om dit tegen iemand te vertellen. Deze muur is gemaakt om je gevoelens bij kwijt te kunnen en jezelf even helemaal op je gemakt te voelen. De muur bestaat uit aaibare zachte stofjes en structuren waar je heerlijk aan kunt voelen. Dit is dan ook de bedoeling!  

Na een lange tijd geen fysieke aanraking of contact te hebben gehad is het misschien wel heel fijn om dit weer even te hebben. Ook kan het erg moeilijk zijn om weer te moeten wennen aan die aanraking. Daarom heb ik een kussen gemaakt met dezelfde stoffen en structuren als de muur. Het kussen is erg zwaar, waardoor het voelt alsof  iemand je vasthoudt als je het kussen draagt.  

Wanneer je het kussen om hebt en de muur tegelijkertijd voelt, krijg je de volledige ervaring. Mijn bedoeling is dat je op dit moment een heel fijn vertrouwd gevoel krijgt. En zo, misschien die gevoelens of problemen waar je mee zit, toelaat en bij jezelf kwijt durft. En dat jij er even bent voor jezelf.   

Jet studeert aan het AKV Sint Joost in Breda en vindt het interessant om problemen te onderzoeken doormiddel van kunst. Daardoor is ook dit project ontstaan. Wat ze graag zou willen is dat de kussens verkocht kunnen worden. Zo kunnen mensen hun gevoel kwijt bij zichzelf, op een plek waar hun zich het meest prettig voelen.

Mocht je meer willen weten of haar projecten, kun je een kijkje nemen op haar Website:

https://jetvanderwielen.wixsite.com/jetvanderwielen