Klingele

De ervaring, dat uit lucht en papier stabiele partnerschappen ontstaan, maken onze klanten dagelijks mee. Dat dit ook zo blijft, daar zorgen Tempo, Techniek en Teamwork voor.

Tempo

Tempo betekent voor ons dat snelheid en flexibiliteit bij de basis van onze organisatie horen en dat we heel bewust eraan werken om dit verder te ontwikkelen. Dit blijkt uit ons dagelijks werk wanneer wij de wensen van de klanten nog mogelijk maken, daar waar anderen allang opgeven. Dit geldt ook voor onze lange termijn investeringen.

Wij creëren nieuwe markttrends voordat anderen daar een beslissing over hebben kunnen maken. Als organisatie met een zeer vlakke hiërarchie zijn wij in staat snel beslissingen te kunnen nemen en te reageren om zo ontwikkelingen voor te zijn.

Techniek

Wij zijn ervan overtuigd, dat de inzet van moderne technologie zich loont op vele fronten. Met de juiste hulpmiddelen kan kostenbesparend en milieuvriendelijker geproduceerd worden.

Daarom investeren wij consequent in nieuwe technologieën, hulpmiddelen en procedures. Zo zijn wij met de invoering van SAP leidend binnen de golfkartonbranche.

Teamwork

Teamwork definieert voor ons de kunst hoe wij bij Klingele Golfkarton samenwerken. Door onze bedrijfscultuur en onze team georiënteerde bedrijfsstijl, is het ons gelukt een hoog gemotiveerd en efficiënt personeelsbestand op te bouwen.

Samen met onze partners, klanten en leveranciers speelt de teamgedachte een zeer belangrijke rol. Partnerschap betekent voor ons het opbouwen van een lonende, betrouwbare relatie voor alle partijen.

Natuurproduct golfkarton

Golfkartonverpakkingen bestaan volledig uit hernieuwbare grondstoffen. Voor de fabricage van dergelijke verpakkingen worden omgewaaide bomen en dunningshout of recyclagemateriaal zoals gerecycled papier, karton of gebruikt golfkarton ingezet. De lijm voor het verlijmen van de delen wordt gemaakt van grondstoffen zoals maïs-, tarwe- of aardappelzetmeel. Golfkarton is dan ook een echt natuurproduct en staat op nummer 1 als het gaat om milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen!

Het is bovendien 100% recycleerbaar en volledig biologisch afbreekbaar. Na gebruik worden de verpakkingen als afvalpapier weer gerecycled in het productieproces. In Duitsland worden golfkartonverpakkingen zo goed als volledig gerecycled, waardoor ze beantwoorden aan de basisvoorwaarden voor een ecologisch kringloopproduct.