Isatis

Pragmatisch, innovatief en bewezen aanpak gericht op klantentevredenheid

Wij zijn gespecialiseerd is in het bouwen en leveren van Integrated Risk Management-oplossingen die onder andere veel worden gebruikt in de zorg, overheid en de zakelijke markt. Het P/ISMS (CyberManager) managementsysteem is een product van IRM360 B.V.. Inmiddels mogen wij vele MKB organisaties, ICT,  (financiĆ«le)dienstverlening, gemeenten, ziekenhuizen, verpleeg- en woonzorginstellingen tot onze gebruikersrekenen.

Pragmatiek is diep verweven in ons DNA. Onze oplossingen dekken processen af die soms als complex beschouwd worden en veel van onze gebruikers zijn geen expert op het gebied van information security management of privacy management. Hiervoor verwerken wij innovatieve en frisse concepten in onze software gericht op functionaliteit en gebruikersgemak.

Onze klanten en partners krijgen dan ook volop de gelegenheid om samen met ons onze producten continu te verbeteren. Suggesties die in brede zin bijdragen aan onze producten en passen in onze visie van Integraal Risico Management en standaard software benadering (geen maatwerk) worden opgenomen in de roadmap.

Wij staan voor het resultaat waar onze software voor wordt aangeschaft, voor zowel intern gebruik als ook voor de aantoonbaarheid naar de externe omgeving. Onze klanten bewijzen dit middels de vele succesvolle implementaties, aantoonbare compliance en behaalde certificeringen.