Het Ondernemersbelang

Het Ondernemersbelang heeft een leuk stukje geschreven over POP’HUB! Scrol door het bericht heen of klik op de volgende link:

POP’HUB: Waar het Rijk van Nijmegen innoveert…

Beeld je eens in: een plek waar alle innovatieve en disruptieve producten en diensten uit jouw omgeving samenkomen. Je kan er zomaar even binnenlopen en je ontdekt elke keer weer iets nieuws. Je kan in gesprek met de bedenker van het idee of zelfs met een tof product naar buiten lopen. Dat is POP’HUB!

TOEVALLIGE ONTMOETINGEN

POP’HUB is een bruisende plek, waar je blik steeds gevangen wordt door een nieuwe innovatie of product waar je meteen nieuwsgierig naar bent. Het is een plek waar toevallige ontmoetingen plaatsvinden. Je ziet innovaties die je zelf graag zou willen hebben of waar bekenden iets aan zouden kunnen hebben. Zo ontstaan vaak weer verrassende nieuwe samenwerkingen en/of innovaties.

PRESENTEREN, VALIDEREN & VERBINDEN

Je ziet er innovaties die in de regio Rijk van Nijmegen ontwikkeld zijn. Een gedeelte van de producten en diensten in de POP’HUB is net pas uitgevonden door een startende ondernemer. De feedback van jou als bezoeker is ontzettend waardevol in de validatie van hun ideeën.

EEN PODIUM VOOR INNOVATIES

POP’HUB biedt innovatieve, disruptieve en/of circulaire producten en diensten uit het Rijk van Nijmegen een podium. Het is een uniek platform voor:
– Startende ondernemers die hun product of dienst willen valideren.
– Startende ondernemers die hun product of dienst willen presenteren en verkopen.
– Gevestigde ondernemers die hun innovaties presenteren.
– Uitvinders of wetenschappers die hun patent of uitvinding willen presenteren om daar een ondernemer voor te vinden om de markt mee te bestormen.

LET’S INNOVATE

Wekelijks verrassen en inspireren innovators je met de meest fantastische idee n tijdens het online en offline evenement ‘Let’s Innovate!’. Zij vertellen over hun motivatie, hun innovatie en het proces van innoveren. Kijk op pophub.nl/agenda voor de komende Let’s Innovate!-sessies.

WAAR EN WANNEER?

Je vindt POP’HUB aan de Marikenstraat 40 in Nijmegen. De deuren zijn dagelijks geopend van 13:00 tot 17.00 uur.

VRIJWILLIGERS GEZOCHT

POP’HUB is altijd op zoek naar vrijwilligers. Voor mensen met affiniteit met PR/communicatie ligt er een mooie klus om de website te beheren, interviews te doen, teksten te schrijven en om contact te onderhouden met Innovators en/of regionale patenthouders. En voor de winkel zoekt POP’HUB nog naar vrijwilligers die mee willen helpen om de vestiging gezamenlijk draaiende te houden: openen, sluiten, bezoekers ontvangen en te woord staan,.enz.

Ben of ken je iemand die graag een dag(deel) zijn/haar talenten inzet om POP’HUB nog beter te maken? Mail dan naar hein@startupnijmegen.nl of bel voor meer informatie met Dick Bos: 06-21544454.

EEN INITIATIEF VAN STARTUP NIJMEGEN

POP’HUB is een initiatief van StartUp Nijmegen om het innovatieklimaat in het Rijk van Nijmegen verder te stimuleren. Met de hulp van het Ondernemersfonds en de gemeente Nijmegen is het idee ook daadwerkelijk tot leven gebracht. POP’HUB laat heel het Rijk van Nijmegen ontdekken waar de regio innoveert.