Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Let’s Innovate: Agency-X

28 april 2021 @ 15:45 16:30

Heb jij de big five al gespot?

Hoe leuk is het om hier alles over te leren van een local hier uit Nijmegen!
Mark verhoeven verteld jou graag alle ins en outs en beantwoord jouw vragen.

In 1986 wordt innovator Mark Verhoeven geboren in Nijmegen. Mark is perfectionistisch en ziet details die anderen die niet zien. Een festival en/of attractiepark is voor Mark bijvoorbeeld heel anders dan de meeste mensen. “Ik ben altijd met details bezig.”

Na de uitbraak van Corona kreeg Mark de vraag van een klant om iets te organiseren dat de zomerperiode in eigen land zo aangenaam mogelijk zou maken. Mark heeft voor de zomerperiode in de binnenstad van Rotterdam een app ontwikkeld waarmee bezoekers op safari konden in eigen land. 
Met als doel van de actie: Bezoekers verwennen en optimaal genieten van de vakantie in eigen land. 

“Een dergelijk actie was nog nooit gedaan in een binnenstad van Nederland!”

Spot jij de big five?
Er werden in totaal vijftien levensgrote wilde dieren in het straatbeeld geplaatst door middel van vloerstickers die verspreid werden door het winkelgebied. Denk hierbij aan een giraffe, olifant of een buffel. De dieren zijn enkel zichtbaar via de telefoon van de bezoeker door middel van augmented reality. Heb jij één van de dieren gescand? Dan wordt deze opgeslagen in de app en kun je het dier overal plaatsen!

De Street Safari is ook te vinden in de POP’HUB!
Mark Verhoeven vertelt jou graag meer over waarom hij deze innovatie ontwikkeld en hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen?

Ben je benieuwd naar het verhaal achter Mark en de Street Safari? Mark wil jou hier graag meer over vertellen tijdens Let’s Innovate!

Let’s Innovate is een online event. De link voor de online meeting ontvang je vooraf via de mail.