Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

51hz

10 oktober 2021 @ 14:00 16:00

Demo 51Hz

Met behulp van een hoofdband met drie elektroden worden, in een twee-kanaals kwantitatieve EEG-meting van slechts 5 minuten, jouw breinfrequenties gemeten.
Met behulp van door 51Hz ontwikkelde software worden de breinfrequenties omgezet in 45 meetpunten die inzicht geven in jouw denkpatronen, emoties, energie & stress-niveaus en gedragstijlen.
Je hoeft tijdens de scan niets te doen. De MindScan is een volledig veilige techniek. De resultaten zijn richtinggevend en zijn geen diagnose.

Wil je met de verworven inzichten aan de slag? 51Hz biedt hiervoor diverse mogelijkheden aan zoals persoonlijke begeleiding, workshops en coaching door partnerorganisaties.
Ook kan je kiezen voor een traject waarin jouw ontwikkeling wordt gemonitord door het afnemen van meerder MindScans over een langere periode.

Op 10 oktober zal Guus Bruijsten vertellen over de innovate van 51Hz. In deze innovate worden er gratis scans aangeboden door 51Hz! Lijkt het je leuk om meer inzicht te krijgen in je denkpatronen, emoties of bijvoorbeeld je stress-niveaus. Kom dan op 10 oktober langs tussen 14:00 en 16:00 in de POP’HUB te Nijmegen.