Babymoon

MEER DAN FUNCTIE EN COMFORT – FYSIEKE GEHEUGEN VOEDT UW KIND VOEDING.

Onze oplossing ondersteunt de aanbeveling van de Wereldgezondheidsorganisatie om over te stappen van het gebruik van eenvoudige dragers naar het gebruik van oplossingen die de hechting van baby’s ondersteunen. We maken gebruik van millennia van effectief ouderschap door gewone draagzakken te vervangen door speciaal ontworpen draagoplossingen om betere zorgresultaten voor baby’s en peuters te bereiken.

We creĆ«ren prachtig ontworpen en speciaal ontworpen babydraagoplossingen die voldoen aan de aanbevelingen van de WHO voor neonatale gezondheid en daarbuiten. Gewone draagzakken zijn op zijn best voor vervoer. De oplossingen van Babymoon stellen een baby in staat om op fysiek, emotioneel en sociaal gebied gezondere resultaten te bereiken. Ontworpen om de wervelkolom ergonomisch te ondersteunen tijdens de twee primaire stadia van de kindertijd, ontworpen voor huid-op-huidcontact met een ouder ter ondersteuning van Kangaroo Mother Care (KMC) en ontworpen om mooi te zijn en gedragen als mode, onze oplossingen gaan niet over transport, ze gaan over het dragen van baby’s, gelukkigere baby’s en gelukkigere gezinnen.

We zijn opgericht als een sociale onderneming en zijn door de UNDP van de Verenigde Naties erkend als een uitblinker in 2020 voor Growth Stage Impact Ventures voor SDG’s (UN’s Sustainable Development Goals). We worden erkend voor het helpen van moeders van Kopenhagen tot Milaan tot Zanzibar om draagbaar te adopteren, en voor het ondersteunen van levensreddende Kangaroo Mother Care (KMC)