AurAir -luchtkwaliteitsmeter

Groen is goed, geel is medium, rood is slecht.
Tot nu toe vereiste het correct meten van de binnenluchtkwaliteit, zeer complexe en kostbare instrumenten. Dit verandert vanaf nu! De compacte luchtkwaliteitsmeters van AurAir maken het mogelijk om het CO2- en luchtvochtigheidsniveau in elke ruimte nauwgezet te monitoren, op een zeer eenvoudige en kosteneffectieve manier. De luchtkwaliteitsmeter is geschikt voor zowel de consument als ook voor professioneel gebruik.

AurAir biedt een professionele oplossing

De luchtkwaliteitsmeter is eenvoudig te installeren, lezen en begrijpen. AurAir maakt het mogelijk om in elke ruimte, op elk moment van de dag, objectief gegevens te verzamelen over het binnenklimaat. AurAir meters zijn lokaal én centraal uit te lezen en bieden een historie. Het gebruik van de AurAir Cloud omgeving is gratis.

Makkelijk te installeren
Stop de AurAir meter in elk stopcontact en het werkt onmiddellijk. U kunt het stopcontact blijven gebruiken voor andere elektrische apparaten.

Makkelijk om af te lezen
CO2 en luchtvochtigheid zijn makkelijk af te lezen van een afstand en worden getoond in groen(goed), oranje(medium) en rood(slecht).

Plezierig voor het oog
Het tijdloze ontwerp en de beperkte omvang zorgen ervoor dat de AurAir naadloos in elke omgeving past.