51Hz

In 5 minuten gescand

Wij van 51Hz willen mensen in contact brengen met zichzelf. Ontdek waarom je doet wat je doet. Je brein kan je in 5 minuten vertellen wie je werkelijk bent. We doen dit met de 51Hz MindScan, hiermee monitoren we je mentale toestand.

We meten hersenactiviteit om:

⁃  je gedrag te verklaren

⁃  info over je sterke en zwakke punten te verkrijgen

⁃  monitoren de ontwikkeling van je brein

⁃  voorspellen  je breingedrag

⁃  meten en duiden energie status van je brein om waar nodig tot verbetering van je vitaliteit te komen

Geconditioneerd gedrag

Wij geloven dat het grootste deel van de mensheid opgesloten zit in een staat van aangeleerd geconditioneerd gedrag, dat vaak leidt tot angst of bezorgdheid. Deze staat-van-zijn belemmert het pad naar welvarende relaties, geluk en je volledig potentieel.

“Het is niet dat we de oplossing niet zien. Het is dat we het probleem niet zien.” Gilbert Keith Chesterton

Mentale gezondheid voor iedereen

We hebben een EEG-apparaat en software ontwikkeld die gebruikers verbindt met hun onderbewustzijn. Hierdoor kun je je onbewuste ervaringen zichtbaar maken voor je bewustzijn zodat jij ze kunt gaan managen. Door moderne technologie te gebruiken, leveren we persoonlijke inzichten en trainen we je om nieuwe overtuigingen te toe te passen door de flexibiliteit van de hersenen te gebruiken in plaats van bijvoorbeeld medicatie. We willen deze nieuwe benadering van mentale gezondheid voor iedereen toegankelijk maken en daarmee een beter persoonlijk leven en een betere wereld voor iedereen realiseren.